Restoran u Banjoj Luci 

Nalazite se turistički ili živite u Banjoj Luci i želite da otkrijete mjesto gdje se najbolje kuha? Pa, dobrodošli da uživate u dva restorana visoke kuhinje koji se nalaze u sklopu hotela Integra.

Restorani hotela Integra podijeljeni su na dva načina: tradicionalni i internacionalni (italijanski) restoran Integra. Za sve drage goste i posjetioce naša dva restorana prilagodili restoranima visoke kuhinje i postigli rezultat da i najzahtjevnija nepca uživaju u našim specijalitetima.

Hotel Integra važi za relativno novo mjesto u Banjoj Luci, ali isto tako za veoma kratko vrijeme kompleks Integra, kojeg čine hotel i dva restorana sa živopisnom baštom postali su sinonim dobrih provoda, sjajnih susreta i naravno vrhunskih specijaliteta domaćih i internacionalnih jela.Raznovrsni domaći specijaliteti složeni na stolu u smeđim posudama u restoranu Integra

Ponuda tradicionalnog restorana Integra

Ako pitate knjigu utisaka u tradicionalnom restoranu hotela Integra, ona će vam reći da ste došli u najbolji primjer tradicionalnog restorana kojeg je Banja Luka vidjela. Iskorak koji je trebalo napraviti, spojem hrane i ambijenta u duhu tradicije, napravili smo upravo mi i pogodite, formula je bila više nego uspješna. Osoblje tradicionalnog restora potrudiće se u svakom momentu da se osjećate kao da ste na ognjištu svojih najstarijih članova porodice, baka i deka. Garantujemo da će vaš ugođaj biti besprijekoran i savršeno usklađen.

Kada vam jutro započne uz pravu domaću kafu, zamiriše na prženice ili cicvaru po receptu naših baka, znajte da ste na pravom mjestu započeli dan. Kada na ručak dovedete vašeg poslovnog partnera pa mu predložite savršeno pripremljen smuđ direktno iz gornjih tokova Vrbasa, znajte da su svi uspješni poslovni ugovori unaprijed potpisani. Ali ono do čega nam je najviše stalo, jeste porodica i porodična idila kojoj stalno težimo. Zato, svoje vikende čuvajte za svoje najmilije i porodični ručak uz najbolju jagnjetinu u gradu. Ili pak rezervišite nezaboravne provode uz zvuke tamburaša, koji sviraju po reperotaru duše, uz zdravicu sa domaćom rakijom „Stršljen“ ili nekim dobrim vinom sa poprilično dugog spiska vinske karte.

Ponuda italijanskog restorana Integra

U našem drugom restoranu, udaljenom svega par koraka, nalazi se svijet, odnosno naš drugi internacionalni – italijanski restoran. U ovom restoranu takođe bićete ponuđeni najukusnijim svjetskim specijalitetima, posebno italijanskom kuhinjom. Restoran je usvojio praksu velikih svjetskih restorana, modernim enterijerom, ljubaznim osobljem i ukusnom hranom. Da bismo bili prepoznati u vrhu restoranske ponude, zbog vas, naših dragih gostiju, ali i zbog našeg osoblja, dovodili smo vrhunske stručnjake i šefove kuhinja iz Italije, zato je pizza restoran Integra još uvijek bez konkurencije, a Napolitana u rangu sa najboljim italijanskim pizzama. A, zahvaljući velikom izboru pasta čiji su recepti jedinstveni, naši gosti najbrže nauče italijanski jezik i kulturu, veoma često ćete čuti komentare nakon završenog ručka tipa „mamma mia“ ili „che cosa“. Kada pričamo o italijanskom restoranu, vaše je da samo odaberete ekipu i u jednom cool prostoru izaberete omiljeni koktel na bazi gina, votke ili pak neko osvježavajuće vino. Vjerujte nam, za par minuta bićete bar mislima na nekoj italijanskoj obali mora, a za to krivite vaš dobar izbor i najdivniji kutak italijanskog restorana Integra, a to je bašta. Ljeta su ovdje, varljiva, topla i namijenjenja najboljim provodima. Bašta Italijanskog restorana je nestvarno hedonističke boje, u njoj vam Red Bull zaista daje krila, Hendricks gin budi maštu, Belvedere votka spušta na zemlju svojom infuzijom u vidu biljnih i osvježavajućih nota. Na ovom mjestu šapuću i anđeli iz Provanse, koji padaju na pomen najukusnih delicija (torti i kolača) koje krije Menu.

Jesmo drugačiji od ostalih, ali to je dio našeg šarma, kojem mnogi ne mogu odoljeti. Zato izaberite dio naše sjajne ponude i budite produktivni na svojim sastancima, razmaženi uz svoju porodicu i najvažnije budite srećni! Zbog vaše, ali i naše sreće, mi ćemo se i dalje truditi za vaše vrhunske odmore, prvorazredni smještaj u hotelu Integra, kao i dobru ponudu hrane i pića u najpopularnijem restoranu u Banjoj luci. Na ovom mjestu dakle, naćićete sve: intimnost, eleganciju i idilično prirodno okruženje, jer ovo je najpoznatija banjalučka oaza hedonizma!
zdravicu sa domaćom rakijom „Stršljen“ ili nekim dobrim vinom sa poprilično dugog spiska vinske karte.